top of page
cover cabina foto.jpg
  • Cabinele foto de nuntă sunt distractive

 

Nu vrei ca invitații tăi să se plictisească la nunta ta. De fapt, vrei ca oaspeții tăi să se distreze și să fie distrați. Ce modalitate mai bună de a oferi divertisment continuu decât prin închirierea unei cabine foto pentru nunta ta. Oaspeții tăi se pot amuza cu elemente de recuzită distractive și pot face ipostaze pe care altfel nu le-ar fi făcut niciodată înainte. Timpul zboară când te distrezi și îți recomandăm să te asiguri că oaspeții tăi pot folosi cabina foto tot timpul când stau acolo, și nu doar pentru câteva minute.

 

  • Fă-o pentru Amintiri

 

Ați auzit expresia „O imagine valorează cât o mie de cuvinte”? Gândiți-vă la fotografiile făcute în cabina foto de nuntă. Momentul surprins într-o clipită, va spune povești pentru anii următori. Mă bucura că bunica a putut să fie acolo... Mi-e dor de ea!

Când ai o cabină foto, primești instantanee ale tuturor oaspeților tăi prețioși care au fost acolo, așa că îi vei putea privi peste ani si ani.

 

  • Cabinele foto fac cele mai bune amintiri de petrecere

 

Fiecare cabină foto bună ar trebui să poată avea opțiunea de a imprima pentru oaspeți. Aceste printuri foto pot fi tematice pentru nunta dvs., amintind data și locația locului. Deoarece probabil ați folosit cabine foto la alte evenimente, știți că acele printuri foto ajung pe frigider, sau lipite de o oglindă sau fixate pe perete... Invitații tăi își vor păstra printurile foto și de fiecare dată când se uită la ele își vor aminti nunta ta.

  • Cărțile de oaspeți foto sunt distractive acum

 

Luați ceva simplu și faceți-l distractiv și memorabil, făcând o carte de oaspeți sau un album de însemnări. Invitații tăi pot desena imagini și își pot semna numele lângă fotografii, urându-ți numai bine. Cărțile de oaspeți cu fotografii printate sunt o amintire grozavă pe care o vei prețui ani multi după nunta ta.

 

  • Oamenilor le place să li se facă poza

 

S-ar putea să vă întrebați dacă oaspeții vor folosi sau nu cabina foto. Va merita costul angajării unuia? Oaspeților tăi le vor plăcea și oricât de mult sunt acolo pentru voi, este o oportunitate ca lumina reflectoarelor să strălucească si asupra lor. Oamenilor le place să-și facă poza și, atunci când o pot face împreună cu familia, prietenii și cei dragi, vor avea mai multe șanse să o folosească.

  • Este distractiv pentru toate vârstele

 

Poți fi sigur, cabina foto va fi o sursă de distracție pentru toți invitații tăi, indiferent de vârstă. Copiii mici iubesc recuzitele distractive. Oaspeții mai în vârstă sunt fericiți să poată face fotografii cu cei dragi pe care probabil nu i-au văzut de ceva vreme. Deci, indiferent dacă nunta ta va fi potrivită pentru copii sau numai pentru adulți, cabina foto va fi un succes indiferent de situație.

 

  • O alternativă excelentă la dans

 

Unii dintre oaspeții tăi s-ar putea să nu se simtă înclinați să danseze la petrecere. Dar ei pot folosi cabina foto și totuși pot face parte din petrecere! Cabina foto ar putea fi doar lucrul care îi ține în preajmă suficient de mult pentru ca starea de bine să intre în joc și își pot găsi curajul să se alăture petrecerii pe ringul de dans.

 

  • Oferă o activitate socială distractivă

 

La fel ca majoritatea cuplurilor, vrei ca invitații tăi să aibă un timp distractiv și memorabil la nunta ta. O cabină foto este o modalitate excelentă de a-i distra! Amintiți-vă, vor exista momente de odihnă la nunta dvs. când invitații vă așteaptă pur și simplu. Se va întâmpla indiferent cât de bine vă planificați programul. De exemplu, cele mai multe nunți încep cu o recepție de cocktail, care poate dura oriunde de la 30 de minute la o oră. Fără nimic de făcut, invitații pot aștepta puțin nerăbdători să înceapă nunta ta. Cu o cabină foto, vei transforma acel timp nerăbdător de așteptare într-o activitate socială distractivă! O cabină foto este perfectă pentru a sparge gheața și a aduce distractia în locație.

 

  • Creați o experiență tematică

 

Ai o temă pentru ziua nuntii? Poate că este ceva clasic sau o temă florală. Sau poate este ceva “movie”, precum Star Wars sau Harry Potter. Vă puteți personaliza recuzita, fundalul și fotografiile printate pentru a se potrivi cu tema dvs.  Toate aceste detalii semnificative se adaugă la o experiență memorabilă despre care oaspeții tăi vor vorbi în următoarele săptămâni si isi vor aminti mereu.

Multumesc! Mesajul a fost trimis :)

bottom of page